Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/koposnam/domains/koposnamai.lt/public_html/blog/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 648

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/koposnam/domains/koposnamai.lt/public_html/blog/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 665
Saulė
Saulė

Amžius: Tuoj bus 6 metai.

Lytis: Motera.

Aukštis: Apie 45 cm.

Ją vadina įvairiai: Saulėns, nesuvaldomas cheminis elementas, žymimas SA, Beibifeisas-Kileris, Nekaltos Akytės, Hiperaktyvi Maniakiška Moteris, bet dažniausiai – tiesiog Saulytė. Tik tiek liko iš jos prašmatnaus (kaip visada) dokumentinio vardo Rebellous Angel Rafaelle Provokacija.

 

Ir iš tiesų, Saulytė – dar vienas pavyzdys, kaip po grėsminga baltos žavingos kiaulytės išvaizda gali slėptis didžiulė širdis, nepamatuojama fantazija ir beribė meilė. Susipažinkite su bulterjere Saule iš Kauno: nėra žmonių, kurie, sutikę šią stačiaausę, liktų jai abejingi, ir tuoj paaiškinsime, kodėl.

 

Visų pirma – tai netipinė bulterjerė. Na, kiek jūs pažįstate bulterjerų, kurie medžioja? Arba bėga kinkiniuose? O Saulytė tą daro: seka kraujo pėdsakais, parneša nušautą paukštį ir ne tik. Sako, ruošėsi retriverių lauko bandymams, bet atsisakė plaukioti, tai išlaikiusi nebūtų. Vis dėlto bulterjeras, atnešantis kokią slanką, turėtų atrodyti nepakartojamai.

Ir kinkiniuose ji dirbo geriau už visus haskius: jau po pirmo pakinkymo šoko į trasą kaip seniai patyrusi, kupina azarto ir supratimo, ką ir kaip daryti. Negana to, Saulytė dalyvavo varžybose „canicross“ rungtyje, plius padėjo apmokyti jauniklius haskiukus.

 

Bet tai dar ne viskas. Saulytė ne tik kad netipiškas bulterjeras. Sakykime taip: ji dar ir netipiškas šuo apskritai. Ji žiūri televizorių, stebi kompiuterio monitorių, sako, net juo spausdina (neklauskite, ką – nematėme). O svarbiausia, Saulė mato bildukus ir su jais bendrauja. Aha, būtent: tuščiame kambaryje kažką sekioja akimis. Su vienais bildukais draugauja, ant kai kurių pyksta. Žinote, kaip būna siaubo filmuose, kai eidamas žmogelis kažką pajunta, išsigąsta, atsisuka ir… Va tokios būna ir Saulės akytės: piktų bildukų išsigąsta, apurzgia, geriesiems pavizgina uodega.

 

Ar dar reikia pridurti, kad šitas raumenų kalnelis labai mėgsta būti niurkomas, ropščiasi ant kelių ir mėgaujasi „rankinukės“ statusu? Kad myli visus sutiktus žmones, ypač – vaikus? Saulytė dalyvauja ir dogoterapijoje, glaustosi prie vaikų, senelių, mėgaujasi žmonių dėmesiu, bet, kaip išdidi princesė, to nerodo įprastai šuniškai: uodegos vizginimas Saulytei – pernelyg banalu.

 

Publikuota: balandžio 27, 2013

Apie mus

Sveiki užsukę į mano namus.

Aš — Kopa, italų kurtė, dar kitaip — levretė. Esu šio tinklapio įkvėpėja ir geroji dvasia.

Esi pozityvus, ilgiesi kasdienybės estetikos ir manai, kad gyvenimas su keturkoju yra šimtąkart geresnis nei be jo? Tuomet atėjai teisingu adresu — patogiai įsitaisyk ir jauskis kaip namie. kontaktai